Nyilvánosságra hozták a kamerafelvételt, sokkoló, ahogy a kamion beleszállt az autóba a Völgyhídon – videó

Megosztás

A vizsgálatok szerint egyelőre úgy tűnik, mindkét résztvevő fél többszörösen hibázott, de még most sem világos, hogy a kamionsofőr ezt hogy nézhette be ennyire. Ijesztően összehajtogatta a hozzá képest pici kis Opelt, amiből csodával határos módon szinte sértetlenül szállt ki a sofőr.

Több szereplő hibájából fakadóan történt baleset a napokban a Kőröshegyi völgyhídon. Egy autó elakadt az autópályán, és nem tudott tovább haladni. Ezért lehúzódott a külső sávban a szalagkorlát mellé, hiszen ezen a szakaszon nincs leállósáv. Ebből a szempontból a lehető legrosszabb helyen robbant le, de nyilván ez mindenkit váratlanul ér ilyenkor – írja az Alapjárat.

Az autóban utazók kiszálltak és a szalagkorlát mögött jöttek mentek, de visszamentek az autóhoz is. Hibát követtek el, mert nem csak nem rakták ki az elakadásjelző háromszöget, de vissza is ültek többször az autóba és láthatósági mellényt sem vettek fel. Egy darabig kerülgették őket az autósok, egy ponton viszont nem volt szerencséjük. Épp egy kamion érkezett nagy sebességgel feléjük, aki valamiért nem vette észre a lerobbant autót és egyenesen belerongyolt.

Ekkor az autó egyik utasa épp a szalagkorlátra tudott felugrani, mert valamilyen érthetetlen oknál fogva az úttesten császkált. A másik utas ráadásul az autóban ült, úgy túrta fel azt a kamion a szalagkorlátra. Ennek ellenére csodával határos módon karcolásokkal és ijedtséggel megúszta az esetet. Saját erejéből ki tudott mászni az autóból, míg a szalagkorlátra felmászó utasnak egyáltalán nem lett baja. Pedig borzalmasan nézett ki a baleset.

Íme a sokkoló videó:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek